woensdag 1 februari 2017

Budgettip: Toffe sportkleding voor nog geen tientje


Sporten gaat toch net wat leuker in fijne kleding die er ook nog eens knap uit ziet, nietwaar? 

Ik liep toevallig de Wibra in Coevorden binnen (nu kan het nog, 25 februari gaat ie sluiten, de zoveelste winkel al, grote leegloop hier helaas) om nog wat Dasty op te halen, dat magnifieke schoonmaakmiddel dat de velgen van de auto moeiteloos schoon krijgt, toen ik tegen deze ontzettend leuke sportkleding aanliep!Sportleggingen met print van bloemen in heldere, haast psychedelische kleuren en zwart-witte print van bergtoppen en een mintgroene trui voor €9,95 per stuk.

 Ik kon niet kiezen en kocht dus maar heel decadent allebei de broeken, plus een dunne trui. Uitermate geschikt voor yoga deze combinatie, maar ook voor in de sportschool. Hemdjes, jasjes en  capri's waren er ook, dus als je net als ik van deze prints houdt, gauw naar de Wibra! Mijn ervaring is dat zulke leuke collecties snel op zijn.

Qua kwaliteit doen ze het niet onder voor de 6x zo dure broeken van het merk JOGHA, qua leuke kleuren ook niet vind ik. Er zit een elastieken band bovenaan, de broeken zijn heerlijk lang, zelfs lang genoeg voor mij met mijn 1.84 m.! Hardlopen heb ik er niet mee geprobeerd, ik heb liever een aansnoer-touwtje in de taille zodat de broek op z'n plek blijft zitten, maar krachttraining en yoga gaat er prima in heb ik ervaren.

Oh ja, de Dasty, waar ik voor kwam, ben ik natuurlijk wel vergeten te kopen. 
Welkom in mijn wereld. 😀

Geen opmerkingen: