woensdag 1 maart 2017

Budgettip: Happy Socks bij Kruidvat


Helemaal happy ben ik met m'n nieuwe sokken van Happy Socks. Waarom ik nou juist die zo leuk vind? Het is het mooie Zweedse design, de kleurrijke prints, het zachte biologische katoen en het hoge draagcomfort dat maakt dat ik er zo dol op ben.

Deze week zijn ze in de aanbieding bij de Kruidvat (alleen in de winkels, niet online) voor €3,99 p.p. Als je net als ik een spaarkaart hebt en meer dan 100 punten, dan kun je ook nog eens die 100 punten inwisselen voor een extra euro korting. Zo heb ik dus 3 paar sokken voor 1/3 van de originele prijs, in de webshop van Happy Socks kosten ze namelijk €9,-.
Het voordeel is dat vriendlief nu ook overtuigd is en ze graag draagt  (mijn verjaardagscadeau aan hem was een limited edition giftbox ontworpen door Robert Rodriguez, sindsdien is ie fan) én dat ik zulke grote voeten heb dat ik de herenmaat draag; we kunnen dus samen doen. Zo kan ik zo'n aankoop wat makkelijker verantwoorden naar mijzelf, haha.
Welverdiend vond ik zelf, ik heb namelijk maar eens de belastingaangifte gedaan en ook meteen maar de administratie van afgelopen jaar. Dat heeft zeker de hele ochtend gekost. Eigen schuld, moet ik het maar niet een jaar laten liggen.
Het viel me behoorlijk tegen, de teruggave van de belasting. Werken loont zeker, mensen. Afijn, ik kan weer wat beter slapen nu dit weer achter de rug is.


Bij de Kruidvat vond ik ook nog een handig zeeprekje, met zuignap om hem te bevestigen, voor €3,79. Boren is niet nodig, fijn, want dat wil ik liever niet in onze nieuwe badkamer, haha.
Zo'n inloopdouche is erg fijn, maar ik miste wel een plek voor mijn zeep en mesje. Opgelost!


Tijd voor een fijne post-workout smoothie annex late lunch. Met de kinderen ziek thuis is het hardlopen niet mogelijk, deze week ben ik vooral bezig met HIIT trainingen thuis. Lees 7 minute workout en burpees. Ik haat burpees. Maar het schijnt zo'n goede oefening te zijn.
Ook na zo'n training voel ik me voldaan, dan zal het vast iets voor me doen, toch?

Geen opmerkingen: