woensdag 3 mei 2017

Tip om leuke koopjes te scoren bij Holland & Barrett


Ik was in Hoogeveen, want vriendlief werkt daar en ik kwam er praktisch aan langs op weg naar de tulpen pluktuin in Beilen afgelopen weekend. Zo leuk, m'n jongste heeft zich uitermate vermaakt daar met alle activiteiten voor kinderen én nog een mooie bos tulpen zelf geplukt. Aanrader!

Afijn, nadat ik koffie had gedronken bij W. ben ik nog even de stad in gelopen voor een boodschap.
Bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) heb ik flink wat leuke items kunnen scoren voor een klein prijsje, omdat het in de aanbieding was en/of omdat het bijna op datum was. Dat is echt heel leuk winkelen zo!
Voor zulke koopjes kun je het beste aan het eind van de maand heen gaan, dan gaat alles wat houdbaar is tot het eind van die maand met fikse korting weg.

  • 1 kg muesli, van €5,29 voor €1,98 (bijna op datum én nog 25% korting want aanbieding). Ontbijt! Muesli met yoghurt of als overnight oats met plantaardige melk of water.
  • Groene thee met kruiden, van €3,99 voor €0,25 (korting vanwege datum én 75% korting want aanbieding). Thee is altijd een goed idee.
  • Body scrub, van €9,99 voor €2,50 (75% korting) Ook leuk om cadeau te doen.
  • Vitamine C gummies voor kinderen, van €6,99 voor €1,90 (75% korting). Voor de zekerheid geef ik mijn kinderen elke dag vitamines in drankvorm(oudste) of vermomd als snoepje (jongste). Het zijn kieskeurige eters, op deze manier hoop ik tekorten te kunnen tegengaan en kan ik relaxter omgaan met hun kieskeurigheid, zo hoeft eten geen machtsstrijd te worden.
  • Gepofte quinoa, van €3,49 voor €1,75 (50% korting). Lekker in een zelfgemaakte notenreep/energiereep of voor door zelfgemaakte granola.
  • Greensweet stevia, van €12,99 voor €6,50 (50% korting). Ik wil al een tijd lang stevia om mee te experimenteren, een zoetmaker zonder calorieën, klinkt veelbelovend, nietwaar?
  • 3 Raw chocolate repen, van €2,19 voor €0,83. Als tussendoortje of snelle lunch voor onderweg. Ik heb standaard een notenreep in m'n rugtas tegenwoordig.
Fijn voor mijn portemonnee én tegen verspilling, omdat deze nog goede producten niet weggegooid hoeven te worden omdat de houdbaarheidsdatum is verlopen. Goede deal, toch?

Geen opmerkingen: