<script> <style>

donderdag 6 november 2014

Kinderkamer: Dikkie Dik

Al sinds m'n kindertijd ben ik een enorm fan van de rode kater en gelukkig heb ik dit ook weten over te brengen op mijn kinderen.
Dikkie Dik is bij beiden favoriet bij het voorlezen 's avonds en bij mijn jongste heb ik het thema ver weten door te voeren in de kinderkamer. R. heeft naast een imposante verzameling van knuffels, elk denkbaar formaat is aanwezig, ook het nachtlampje, dekbedovertrek, handpop en kussenhoes.

Toen ik zwanger was van hem heeft vriendin M. dit prachtige schilderij gemaakt voor de babykamer <3

Zelf heb ik voor op de kamer van L.deze Dikkie Dik in Andy Warhol-stijl gemaakt (eigenlijk moeten er nog twee bij voor het optimale effect, nog een leuk projectje). 
Foto: Ben je op zoek naar een lief én stoer knuffelkussen? Dit kussentje met mijn vrolijke koppie is lekker zacht en knuffelbaar!
http://www.dikkiedikwebshop.nl/dikkie-dik-knuffel-kussen.html
Dikkie Dik heeft ook een eigen webshop, daar kwam ik dit überschattige kussen tegen. Deze komt zeker op de wensenlijst voor Sinterklaas te staan, voor €16,95 is dit prima te doen. bol.com heeft naast boeken van Dikkie Dik ook knuffels, spelletjes en kinderkameraccesoires te koop, zoals het nachtlampje, zo leuk! 


Ik ben dus nog lang niet klaar met mijn verzameling :)

Geen opmerkingen: