Het huis weer in kerstsfeer

Heerlijk vind ik het om het huis weer in kerstsfeer te brengen! De krans bij de voordeur is met kleine aanpassingen nu een gave kerstkrans geworden. Bordje vervangen, een sneeuwballenslinger (visdraad met wattenbollen eraan geregen) er omheen en een leuke bel eraan hangen et voila! Zo gepiept.

Voor het raam hangt natuurlijk een kerstster.  De kerstman houdt de wacht op de trap.

Mijn kerstservies (o.a. Wedgwood Windsor, ooit voor gespaard bij de AH, nu tijdelijk te koop bij Blokker, dus ik ga zeker sparen voor een paar leuke aanvullingen!) weer uitgestald op het dienblad.

Ik ben dol op de extra lampjes, mijn kinderen zijn er ook gek op! De verbazing van L. toen hij vanmorgen de kerstversiering voor het eerst zag, werkelijk magisch! "Mama, mama, mooie lampjes!" *smelt*


Mijn houten kerstboom heeft een nieuw plekje op de plank achter de bank. Ik blijf het erg gaaf vinden, kerstbomen van sloophout!

 Mijn kersttotem, die ik vorig jaar van vriendin A. gekregen heb staat ook weer te schitteren op het theekastje. Zó gaaf, van dennenappels, aangekleed met lampjes, ballen en houten versieringen.

De schouw met véél kaarsen, m'n kerstdorp en houten kerstboom die ik van m'n stiefvader heb gekregen vanmiddag.

En natuurlijk het belangrijkste, de kerstboom! Met etnische look dit jaar, niet meer een compleet witte versiering maar ook wat kleur. Natuurlijk met mijn engelenvleugeltjes, waxen sterren en -klokjes van Riviera Maison (ooit van oma gekregen), rieten en houten vogels, bomen en figuren, m'n glitterherten en -elanden en dit jaar voor het eerst vilten sterrenslingers, papieren klokjes en metalen huisjesslinger. Ik ben er zelf erg blij mee, tot nu toe heb ik met een paar kleine aanpassingen elk jaar weer een andere boom weten te versieren! Ik denk dat ik voor €6,- aan nieuwe spullen heb gekocht, hoofdzakelijk bij de Hema, maar toch een compleet andere stijl dan vorig jaar.

P.S. Rechts in de hoek zie je nog net het kussenhoesje dat ik van Sinterklaas gekregen heb, ook kreeg ik nog het nieuwe boek van Karin Slaughter, daar ben ik erg blij mee! Sinterklaas had dit jaar een zeer goede smaak ;)

Reacties

Anoniem zei…
He Debbie, wat leuk dat je een eigen blog hebt! Ik zit wat te struinen op internet en zie dat deze pagina van jou is. Grappig je zo weer tegen te komen :) En je maakt/creeert en schrijft leuke dingen. Je staat onder mijn favorieten ;)

Groetjes,
Lianne
Debbie zei…
Wat ontzettend leuk om te horen, lief van je!