Gratis dingen voor de kids: LEGO DUPLO

Ik heb er al eens eerder over geschreven, in november afgelopen jaar: LEGO club junior. Wat dat ook alweer is? Dat is een gratis tijdschrift van Lego met stripverhalen, bouwideeën, puzzels, kleurplaten en een gave poster welke elke twee maanden uitkomt. Leuk voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar.
 
Maar ook voor de allerjongsten hebben ze een leuk aanbod. Ze hebben bijvoorbeeld een website speciaal voor Duplo en het is echt de moeite waard om ze te volgen hierop en je te abonneren op de nieuwsbrief, naast leuke speeltips en gratis downloads om het spelen met Duplo nog leuker te maken hebben ze ook leuke acties.
Zo kon je laatst je kinderen opgeven voor het ontvangen van een goodie van Duplo, door het opgeven van de namen, geboortedata en adres. Er stond verder niet bij wat je zou ontvangen, het was dus echt een verrassing.
 
Dat heb ik dus ook voor beide kinderen gedaan.
En niet veel later kwam er post uit Denemarken, voor beide jongens een zakje Duplo met zoals je op de foto ziet een diertje, bloem en twee blokjes. Leuk toch? 
 
* Wist je dat LEGO ook heel erg coole apps heeft voor op de tablet? Zowel van Duplo als LEGO City, mijn beide jongens zijn er helemaal weg van. Ze zijn ook goed afgestemd op het leeftijdsniveau, mijn jongste kon als hummeltje van anderhalf zich er al mee redden, met het spelen van het kiekeboespel. En ook deze zijn helemaal gratis!

Reacties

Tanja zei…
Wat ontzettend leuk!
Debbie zei…
Ja cool he? Post uit Denemarken, we waren eerst een beetje verbaasd, wat kan dat toch zijn? Maar toen viel het kwartje :)