Yoga: Sportlegging en top van Big Bazar

Zoals ik vanmiddag al zei, viste ik bij de Lidl in Coevorden helaas om 10.00 uur 's ochtends al achter het net bij een actie die om 8.00 uur die dag ingegaan was en daar baalde ik flink van, vooral omdat het niet de eerste keer was. Van een vriendin op Facebook hoorde ik, ze had met het hoofdkantoor van Lidl Nederland gebeld, dat er maar een erg kleine voorraad per filiaal was afgestuurd, misschien dat zelfs de juiste maat er nooit tussen gezeten heeft.
Slim trouwens, om dan meteen het hoofdkantoor op te bellen, dat ik daar nou zelf niet op gekomen ben (of het lef voor heb..) om dat te doen.

Ik had een oproep op Facebook geplaatst voor m'n Facebookvrienden die bij de Lidl shoppen of ze even voor mij wilden kijken naar de juiste maat en had eigenlijk besloten het daar maar bij te laten, te meer omdat de auto er geen zin in had vandaag en niet wilde starten.

Na een moeilijk telefoontje 's middags was ik er even helemaal klaar mee en besloot ik dat ik die broek toch moest hebben (shoppen werkt altijd voor mij om weer blij te worden, haha)! Ik heb de auto van m'n opa en oma geleend, kids achterin gezet en heb een tourtocht door Zuidoost Drenthe gemaakt; ik ben naar de Lidls in de omgeving gegaan: Nieuw-Amsterdam, Klazienaveen en Emmen. Na bij allemaal bot te hebben gevangen was ik behoorlijk gefrustreerd en liep ik nog even de Big Bazar in met R. om even rond te kijken. Ik was er toch hè, het is zo'n leuke winkel om gewoon even rond te snuffelen, toch weer een heel ander assortiment dan de Action bijvoorbeeld.


Je gelooft het niet, maar bij Big Bazar hadden ze deze toffe sportlegging, enkellang met print en elastieken band voor €8,95! In alle maten nog aanwezig, dus ik heb alle beschikbare kleuren gekocht en op de gok maar maat M meegenomen, maar deze zit prima. Helaas geen koortje om het aan te trekken op de heupen, maar vooralsnog sluit ie goed aan en zakt het niet af. Ik kan er weer een tijdje tegenaan, flitsend rennen achter de wandelwagen en hip naar yoga op woensdag. Het shirt op de foto heb ik ook bij Big Bazar gekocht voor €9,95, lekker voor yoga, soepel en aansluitend op de heupen dus blijft hopelijk ook in de omgekeerde houding goed zitten. Ik stond woensdag ineens in m'n beha toen ik op de kop stond, beetje jammer..

En nu op naar vriendin A. om de dag goed af te sluiten met een borrel. Proost alvast!

Reacties