Tips: MoederdagcadeauZondag a.s. is het alweer zover: Moederdag! L. heeft al iets moois geknutseld op het kinderdagcentrum, iets met foto's van L., want een paar weken geleden werd er terloops gevraagd om een paar recente foto's van hem.
1 + 1 = 2 dan hè, ware het niet dat ik dat natuurlijk weer totaal vergeten ben :S Als ik dat niet meteen opschrijf, vergeet ik het geheid en komt het er niet meer van. Maar goed, het zal vast goed gekomen zijn, ik ben ongetwijfeld niet de eerste ouder die geen gehoor geeft aan zo'n oproep.

Zo'n zelfgemaakt cadeau wat je kind je met een heel trots koppie geeft zondagmorgen is natuurlijk het allermooiste cadeau wat je krijgt, maar voor vaders die ook iets willen kopen, bijvoorbeeld om nog niet schoolgaande kinderen te laten geven aan mama, deel ik graag nog wat tips.1. Een (gepersonaliseerde) chocoladereep van Tony's Chocolonely 
Puur pecan kokos 180 gram, 1 stuk
Bestel in de webshop een lekkere chocoladereep van de allerlekkerste chocolade, gegarandeerd slaafvrij. Goed bezig!
Met de kortingscode NPL krijg je ook nog eens 20% korting op deze goddelijke chocolade. Ken je bijvoorbeeld de nieuwe combinatie van pure chocolade met pecan en kokos al? Of de good old melkchocolade met karamel en zeezout. Of verras je moeder/vriendin/vrouw met een gepersonaliseerde wikkel om de reep voor maar €5,29, nog leuker (geldt de korting niet op helaas)!

2. Het boek "Relax Mama", hier te bestellen. Relax mama! 101 tips om een relaxte moeder te worden, te zijn en te blijven.
Relax mama !

‘Andere moeders doen ook maar wat’, ‘Seks is voor watjes’, ’You can still rock, mama’. Als (nieuwe) moeder kun je niet vaak genoeg gerustgesteld worden. Daarom dit handboek vol relativerende illustraties, fijne, warme tips en harten onder de riem. De posters en kaarten zijn aprt verkrijgbaar, deze zijn ook hilarisch en zeer herkenbaar.

3. Een mooie ring, met de naam/namen van je kind(eren) erin gegraveerd.


Subtiele zilveren ring met 1 naam. 3 mm breed, dus heel mooi smal. Heb je meerdere kinderen, dan kun je ze ook stapelen, maar gewoon om een andere vinger kan natuurlijk ook. Kost €31,- per ring. Je kunt ook meerdere namen in 1 ring laten zetten, kijk hier voor de opties.

4. Die naamring is dan erg leuk te combineren met een Pandora stapelring, bijvoorbeeld die met sterretjes à €49,95 of met hartjes à €79,95. Die vraag ik dan op mijn verjaardag :D
Ring met groot hartRing met sterren

5. Het tijdschrift Viva Mama, verschijnt 6x per jaar. De Viva, maar dan speciaal gericht op jonge moeders. Voor de stoere-ik-heb-nog-een-leven-naast-mijn-kind(eren)-no nonsense moeders. Per nummer €2,99, een jaarabonnement (à 6 nummers) bestel je hier voor €14,95 of 10 nummer voor €20,-.

Afbeeldingsresultaat voor viva mama

6. Voor oma's is het tijdschrift TROTS eer aanrader. TROTS is hét tijdschrift voor oma’s én opa’s die genieten van het opgroeien van de kleinkinderen. TROTS biedt iedere twee maanden herkenning, tips en veel ervaringen van andere oma’s én opa’s. Je bestelt hier het abonnement, voor een jaar €22,50.

Afbeeldingsresultaat voor trots magazine

7. Een ontbijt op bed is echt genieten vind ik, voor de mannen die geen keukenprinsen zijn/geen tijd hebben/gewoon lui zijn raad ik aan om online een ontbijt te bestellen en thuis te laten bezorgen op zondag. Kun je natuurlijk ook aan je moeder/schoonmoeder cadeau doen! Kijk bijvoorbeeld op ontbijtservice.nl.Reacties