De kerstgedachte: Geef iets weg aan een ander #winactie #kerstpakket


Duik eens je voorraadkast of kelderkast in en kijk eens kritisch naar wat je daar hebt staan. Welke producten ga je toch niet gebruiken voordat de houdbaarheidsdatum afgelopen is? Of waar heb je een heleboel van opgespaard en kun je wel wat van missen?Kijk ook eens in je badkamerkast. Heb je nog een lekkere (onaangebroken) bodylotion of douchegel over? Doe dit ook in het pakket, niets is lekkerder dan je douchen met een heerlijk geurende gel, een luxe waar je waarschijnlijk niet eens meer bij stil staat ;)

Misschien heb je nog wel een flesje drank nog ergens liggen, een cadeau wat toch niet je smaak is. Daar kun je een ander vast blij mee maken. Of wat leuke woonaccessoires, om het wat gezelliger te maken in huis. Het is echt de tijd van lekker binnen blijven, dus de kamer leuk aankleden hoort er dan wel bij.

Ik geniet zelf altijd erg van het branden van wierook, ik voel de spanning in mijn lijf dan wegglijden. Daarom doe ik er ook een pakketje wierookstokjes en een handige aansteker bij. En wat is lekkerder dan met een dekentje op de bank zitten met een kop thee? Die doe ik er ook bij. Het hoeft niet groots te zijn allemaal, ik wil gewoon iemand even heel erg blij maken.

Heb je je pakketje klaar? Lever hem in bij de voedselbank, geef hem zelf weg via één van de weggeefhoeken op Facebook of geef hem aan een kennis waarvan je weet dat ie het goed kan gebruiken. Misschien wel een ouder van een klasgenoot van je zoon of dochter.


Je mag het ook bij mij brengen, misschien kan ik nog een mooi pakket maken met de spulletjes als er meerdere mensen zijn die een paar dingetjes hebben!

Samen maken we de wereld een klein beetje mooier, begin bij jezelf.

P.S. Ik zet mijn pakketje op de weggeefhoek van mijn regio, wie doet er mee? Heb je nou zelf wel belang bij mijn pakketje, laat dan een reactie achter hier of stuur me een berichtje, vrijdag gooi ik alle namen van de belangstellenden in een pot en ga dan een lootje trekken :)

P.P.S. De enige voorwaarde is dat je óf het pakket zelf ophaalt als je wint óf binnen een straat van 30 kilometer van Coevorden woont óf een bijdrage doet in de verzendkosten wanneer je niet aan de eerste twee voorwaarden voldoet ;)

Reacties