Review: Dekbed-discounter beddengoed


Op de blog van My little happiness wa een toffe winactie, je kon er namelijk €60,- shoptegoed winnen om te besteden bij dekbed-discounter.nl. En ik bleek één van de gelukkige winnaars te zijn!Hier was ik echt ontzettend blij mee, ons beddengoed was namelijk al een tijdje aan vervanging toe (lees ik heb 3 sets weggegooid omdat ze oud en zo versleten dat er gaten in vielen waren en ze niet meer lekker schoon en fris werden, er bleef zo'n vettig laagje op zitten leek het, ondanks de kookwas).

Hoe tof is het om zomaar te kunnen kiezen uit het ruime aanbod aan dekbedovertreksets van een webshop? Je zou er haast keuzestress van krijgen 😁
Ik koos voor deze en deze, 2 sets van 2 éénpersoons overtrekken van Aneeza, we hebben namelijk allebei onze eigen deken. Dat is beter voor onze relatie, zo'n eigen deken, haha.

De twee sets die ik koos zijn allebei gemaakt van polycotton, een mix van katoen en polyester, lekker licht en kreukherstellend (lees: niet strijken! Nice.)

Ik heb ze eerst gewassen voordat ik ze ging gebruiken uiteraard, het materiaal is zo droog en het slaapt prima. Ik was sceptisch vanwege de katoen/polyester mix, maar het is niet warmer dan gewoon katoen.

De prijs is ook erg vriendelijk; de ene set was €4,95 per overtrek, de andere €9,95.
Ook heb ik er nog een hoeslaken bij genomen, een die verkoelend zou zijn.
€29,95 is niet goedkoop voor een hoeslaken, maar het was een goede keuze. Hij zit goed om het matras heen, lubbert niet uit en blijft op zijn plek zitten, ook na nachten van woelen en draaien.

Ik vind de prints fantastisch, dat fleurt echt meteen de slaapkamer op en ben aangenaam verrast over de overtrekken. Als je op zoek bent naar iets nieuws voor jouw bed óf voor in de kinderkamer zou ik zeker even een kijkje nemen bij dekbed-discounter.nl.

Ik ben nieuwsgierig naar het katoen-satijn van het merk HIP van bijvoorbeeld dit overtrek; zou dat nog fijner zijn? De opdruk is prachtig kleurrijk in elk geval!

Reacties