Winactie: Clare V x TOMS espadrilles & een paar HappySocks


Een studievriendin van de Pabo stuurde me onlangs een berichtje; of ik wel belang had bij een paar TOMS. Ze had deze besteld en ze pasten niet, maar ze was te laat met retourneren.

Ik had wel eens geschreven hoe zo'n fan ik ben van de TOMS schoenen, met name de vegan range natuurlijk, dat ze daardoor aan mij dacht. Een cadeautje van haar, omdat ze vond dat ik dat verdiende.

Slik. Een cadeautje van €75,-, malle meid. Enkele dagen later ontving ik dus een pakketje.


Maar... ze pasten mij niet 😭

Súper-onwijs-jammer. Dit is niet mijn model ,de deconstructed alpargatas, het is te smal voor mijn voeten. Ik moet het houden bij de classics weet ik nu.

Na overleg met haar heb ik besloten er een ander blij mee te maken. Dusssss heb jij:
  1. Schoenmaat 41
  2. Smalle voeten
  3. Vind je deze schoenen ook zo tof?
  4. En woon je in Nederland?

Laat dan hieronder weten of reageer op de Facebook post dat je ze graag wilt hebben.
Uiteraard kun je ook voor je zus/moeder/tante/buurvrouw/vriendin of vriend met smalle voeten meedoen. Ik als vrouw draag ook wel herenschoenen, TOMS is zo uniseks dat dat zeker kan.

En dit natuurlijk: ↓↓↓↓


Omdat ik zelf zo blij word van HappySocks doe ik er ook nog een paar toffe sokken bij, met een print die me aan Escher doet denken. Zijn het nou zwart met witte pijlen of wit met zwarte pijlen?

Good Luck! 💋
Ik loot een winnaar op zondag 23 september en stuur de winnaar een berichtje.
Denk er dus even om dat je niet als anoniem reageert ;) 

Reacties

Anne Kerssies zei…
Oh Debbie, wat jammer dat jij ze niet past! Ze zijn gaaf, geweldig leuk! Ik heb maat 41 en niet heel brede voeten, dus misschien kan ik met de Toms wél uit de voeten? Zou leuk zijn! De happy socks vind ik dan erg leuk voor mijn mannetje, die graag happy socks draagt! ��
Kool Family zei…
Jammer! Woon niet in Nederland, maar in België en heb een 39. Hoop dat je er iemand blij mee kan maken!
Leuke schoenen.Heb smalle voeten en maat 41.
Dangit, ik woon in België... wil gerust verzendkosten betalen hahaha!
Unknown zei…
Aaah wat balen dan hé, Krijg je zo'n cadeau van iemand en dan pas je ze niet! Maar wel weer leuk voor ons dat je ze weggeeft :) Echt heel lief, ook van je studievriendin! Zelf heb ik juist vrij smalle voeten voor een maat 41 dus ik doe graag mee! En happy socks <3
Ze zijn echt super leuk, maar ik heb helaas geen maat 41.
Ik wist niet dat Toms er ook waren voor mensen met smalle voeten. Espradilles en ballerina's zijn mij meestal te breed. Goed om te weten voor de volgende keer!
bycobi zei…
Balen zeg! Ik heb een maat 41 dus ik waag graag een kansje
Unknown zei…
Wat balen zeg, dat ze niet passen! Ik vind ze ontzettend tof en maak dan ook graag kans. Leuk!
Marian B zei…
Ze zijn erg leuk! Wat jammer dat ze je niet passen. Ze passen mij ook niet, maar ik heb wel een lieve vriendin met maat 40/41 en die heeft zeker smalle voeten. Deze sokken zal ze ook leuk vinden, dus ik verras haar er graag mee.