DIY: Pimp m'n TOMS met tattooprint.


Soms heb ik ineens een creatieve ingeving, zo ook gisteren. Wanneer het niet gaat zoals het moet is het soms fijn om je uit te leven op een canvas, in dit geval mijn canvas schoenen van TOMS. ๐Ÿ˜‚Met een permanent marker ben ik gaan tekenen, ik tekende die tekeningen die ik leuk vind en ooit heb overwogen als tatoeage. Ik vind tatoeages (meestal) erg mooi en heb dit al sinds mijn zestiende op bucketlist staan, toch komt het er maar steeds niet van. Dat heeft er ook mee te maken dat vriendlief er helemaal niet van houdt, plus dat ik nogal wispelturig ben en niet goed kan kiezen wat ik voor eeuwig op mijn lijf zou willen hebben staan.


Een dromenvanger, een ode aan onze zwarte kat Ozzy, hartjes voor mijn liefdes, de poolster odf andere sterren, het bos waar ik zo van hou of bergen waar ik het fantastisch wandelen vindt, een vlinder ter nagedachtenis, een sierlijke veer als eerbetoon aan de hippie in mij, vogels voor de vrijheid die ik zoek of een pijl voor het niet zo gebaande pad wat ik volg.


Keuzestress? Ach, op mijn schoenen kan het allemaal. Mijn kinderen vinden het fantastisch; "Dat wil ik ook doen!" en "Kijk wat mijn mama gedaan heeft, mooi hรจ?" op het schoolplein.

One of a kind, dat zijn ze nu wel. Het blijkt erg leuk om te doen en geeft veel voldoening als het klaar is. Dus als je nog een paar saaie schoenen hebt liggen; doe eens gek en ga ze zelf een kek patroontje geven.

๐Ÿ’œ

Reacties