Ernst, Bobbie en de rest voorstelling in Coevorden #winactie


Volgende week donderdag, op 24 oktober komt de theatershow van Ernst, Bobbie en de rest naar Coevorden! Kaarten zijn alleen te koop bij de plaatselijke Jumbo supermarkt, ook kun je sparen voor gratis toegangskaarten.


Ter voorbereiding op de theatershow zijn Ernst en Bobbie bij alle basisscholen in Coevorden en omgeving geweest, een slimme zet.
Het is wel een erg gemiste kans dat ze het expertisecentrum dan weer overslaan, zoals vrijwel altijd het geval is wanneer er iets te doen is voor alle kinderen in de gemeente Coevorden. Ik heb de gemeente een mail gestuurd hierover, ze erkennen het probleem. Dat is stap 1, nietwaar?

Ik had gedacht dat beide kinderen er niet echt in geïnteresseerd zouden zijn, maar toen L. de posters van Ernst en Bobbie zag hangen bij de buurtkinderen voor het raam en van R. hoorde dat ze langs waren geweest werd hij erg enthousiast, hij wilde ook naar de voorstelling! We zijn dus druk aan het sparen gegaan.

Maar nu het bijna zover is wil L. niet meer, R. had er sowieso geen interesse in en ik heb nu drie toegangskaarten over.
We waren het er alle drie over eens dat we liever een ander gezin er blij mee maken, er zijn vast kinderen die wél heel erg blij worden van de theatervoorstelling van Ernst en Bobbie.

Dus; ken of ben jij dat gezin, reageer dan op deze blog of op de Facebookpost, dan loot ik zondagavond bij meerdere gegadigden uit de reacties een winnaar.

N.B. Extra kaarten zijn eventueel bij te kopen (à €20,-) bij de Jumbo's in Coevorden.

💚

Reacties