Fotoalbum met handig navulbaar systeem


Hoe gaat het met je? Is jouw huis ook zo schoon en kom je eindelijk eens toe aan de klussenlijst van klusjes die je ooit nog eens aan moest pakken? 
Het is hier thuis pittig met Liam volledig thuis want naast de scholen is ook het expertisecentrum gesloten, continu alert moeten zijn is zwaar, maar zo noodzakelijk om meltdowns te voorkomen en de sfeer goed te houden.

Op de momenten dat hij zichzelf wist te vermaken de afgelopen week ben ik naast hem gaan zitten met de laptop op schoot en heb ik in die momenten een fotoboek gemaakt voor Roan. Het is een naslagwerk van zijn 1e tot 7e verjaardag, het kind had slechts een fotoboek van alleen zijn eerste jaar. Dat is toch wel een bijkomstigheid van ons huidige digitale tijdperk; we hebben duizenden foto's maar alles is digitaal. Ik druk zelf eigenlijk nooit meer losse foto's af, alleen complete boeken van onze vakanties (als ik het niet vergeet).


Bij Hetfotoalbum.nl kwam ik een heel handig systeem tegen, namelijk een losbladig systeem wat na te vullen is. Dat leek me nou erg ideaal, ik heb nu een boek met 100 pagina's van zijn eerste tot zevende jaar en kan dit later nog aanvullen met losse bladen want het boek is nog maar halfvol nu.
Zo kan ik een mooi naslagwerk maken voor hem, leuk voor later, toch?

Het was even puzzelen hoe ik met mijn nieuwe laptop (een Mac, volledig nieuw systeem voor mij) de foto's bij elkaar kon krijgen en een heel karwei om de foto's op volgorde te krijgen, want wanneer je foto's maakt met verschillende telefoons en camera's lopen de namen niet lekker in chronologische
volgorde.
😑

Maar toen ik dat voor elkaar had wees het bestelprogramma voor zich, met de handige sjablonen was het makkelijk het fotoboek te maken en na 2 dagen had ik het boek al in huis. Dat enkele foto's niet in de beste kwaliteit zijn is mijn eigen keuze, het programma geeft het netjes aan wanneer de afdrukkwaliteit niet hoog is. Maar de foto's waren te leuk om niet af te drukken.

Een aanrader wanneer je ook aan de slag wilt om je digitale foto's (eindelijk) eens af te drukken. En sowieso is het al heerlijk om eens de tijd te nemen om al je foto's door te spitten, ik had veel "ach gossie"-momenten want Roan was zo'n schattig peutertje.
😍

P.S. Tot 6 april kun je met bijna €20 korting een extra dik fotoalbum maken, voor €30,- heb je een harde kaft fotoalbum met 120 foto's.

Reacties