Review: Vegan Voordeelbox Koopjesdrogisterij


Voordeelboxen, goodieboxen, goodiebags - geef het maar een naam - ik ben er dol op! Hoe leuk is het om voor een kleine prijs een tof pakket met nieuwe of voor jou onbekende producten uit te proberen? Ik kocht bij Koopjesdrogisterij.nl (#nospon) een vegan pakket met drogisterijartikelen en dit is wat er in zit:


1. Dr. Bronners Zeep (Citrus-orange)
Een heerlijke handzeep van Dr. Bronners.

2. Rio Rosa dag- en nachtcrème
100% natuurlijke huidverzorging dat pure Chileense rozenbottelolie combineert met plantenextracten uit Zuid-Amerika en Europa.  

3. Nature Box Shampoo Almond
Heerlijk ruikende shampoo, in een fles van (deels) gerecycled plastic.

4. Nature Box Shower Bar Avocado
Plasticvrij, in een kartonnen doos. Ik wilde al langer de overstap maken naar zeepblokken, leuk dit in dit pakket te vinden.

5.Orthica Magnesium 400
Magnesium, goed voor je spieren en je zenuwstelsel.

6. Ecodenta tandpasta met kokos
Een gezonde tandpasta met een zachte kokossmaak en een vleugje verse pepermunt. Fluoride-vrij ook, ben benieuwd hoe dat bevalt.

7. Tiger balsem wit
Tiger Balm Wit helpt om vrijer te ademen en is natuurlijk te gebruiken bij vermoeide spieren en gewrichten. Bij het aanbrengen op de huid wordt de doorbloeding bevordert en verzorgt Tiger Balm je spieren. Handig voor in het medicijnkastje dus.

8. Lucovitaal Vitamine C
1000 mg Vitamine C per capsule. De capsule is makkelijk door te slikken maar kan ook opengemaakt worden en vermengd worden met yoghurt of sap. Goed supplement voor de dagen dat je niet voldoende groente en fruit eet.

9. Be-Life Anti stress (30 capsules)
Magnesium en vitamine B complex, wat kan helpen bij vermoeidheid en stress.

10. Marcel's green Soap handzeep - argan en oudth
Met extra glycerine om je handen een prettig en zacht gevoel te geven. In deze tijd van extra vaak en lang je handen wassen erg welkom.

11. Cetaphil Milde huidreiniger
Deze huidreiniger verwijdert vuil, make-up en andere onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. De milde samenstelling maakt het afspoelen overbodig, waardoor irritatie- en uitdrogingsverschijnselen door water worden vermeden. In een fijne grote verpakking met pompje, dat maakt het doseren makkelijk.

12. Céreal Bio Quinoa met gele wortel en komijn
De Quinoa is gemaakt met biologische granen, linzen, wortel en komijn. Met wat groentes erbij maak je in een mum van tijd een voedzame maaltijd.

13. Conditioner spray met Aloë Vera van Urtekram
Niet op de foto, maar wel in het pakket is een leave in conditioner spray van Urtekram. In mijn pakket zat ie eerst niet (foutje!), maar hij is nagezonden. Leave in conditioner klinkt erg handig, vooral nu ik mijn haar tijdelijk moet wassen in bad (lekkage in de badkamer waardoor we niet meer kunnen douchen, oeps!). 😄


Ook zo enthousiast geworden? Je bestelt hem hier, voor €19,95. Dat is dus iets meer dan een euro per product, zeker de moeite waard!


Reacties