DIY: Canvas en voegkruisjesproject


Geïnspireerd door een project wat ik op Pinterest tegenkwam, een hert gemaakt van voegkruisjes op een stuk beschilderd canvas ben ik vanmorgen zelf met voegkruisjes aan de slag gegaan. Een zeer goedkoop project ook, canvas van 40x30 kost 1,99, zakje voegkruisjes 0,29 (beide Action) en acrylverf had ik nog in huis (lang leve de opleiding PABO).


Ik heb het canvas eerst geschilderd in verschillende kleuren, als bij een zonsondergang. Daarna de kruisjes uitgelegd en toen ik tevreden was met het patroon vastgeplakt. Ik ben er zeer content mee, past leuk bij de feestdagen en wintermaanden.


Ik had nog 2 kleine stukken canvas liggen, 20x20, 1,00 bij Tedi. Deze heb ik beschilderd in mintgroen en lichtblauw en daarna beplakt met knopen. Ik heb jarenlang alle extra knopen van kledingstukken bewaard maar nooit iets mee gedaan. Leuk om mee te knutselen dus, ik heb onze initialen ervan gemaakt. Nu nog het & teken afmaken, deze komt er tussenin. Het &-teken is van karton, ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik daarmee ga doen.

Reacties