Hardlopen: op zoek naar een nieuwe tight

Toen ik in 2011 startte met hardlopen deed ik dat om af te vallen en interesseerde het mij niet hoe de kleding eruit zag wat ik droeg, het moest functioneel zijn.
Nu 3 jaar later ben ik echt verslingerd aan hardlopen en loop ik zeker 5 keer per week hard, wat als probleem geeft dat ik eigenlijk te weinig broeken heb. Plus van de broeken die ik heb zijn er een aantal wel aan vervanging toe.

Er is echt genoeg moois te vinden, ik ben zelf helemaal weg van de gekleurde tights en broeken met bijzondere print. Na een kwartiertje rondneuzen op de site van www.zalando.nl had ik al een aantal prachtexemplaren gevonden.
 Maar het prijskaartje wat hieraan hangt is niet mals, het begint bij €50,-. Kwaliteit is niet goedkoop, maar het verschil is wel duidelijk te merken. Ik heb een tijdje geleden een complete set (broek, shirt en jasje) van Nike weten te scoren voor €20,- op www.martkplaats.nl en moet zeggen dat ik het verschil echt wel merk! De broek sluit beter aan, zit comfortabeler en zier er nog steeds uit als nieuw, waar de broeken die ik bij Action en Aldi gekocht heb al versleten, verwassen en uitgelubberd zijn.

Ik kwam een fantastische tip tegen op Facebook bij iemand uit mijn vriendenlijst, zij loopt hard in heel gave outfits, geen sportlegging maar een normale legging. Dat kan natuurlijk ook! Als je een legging hebt van een dikkere kwaliteit denk ik dat dit prima wil. Ik kwam het merk Black Milk tegen, een Australisch merk, wát een vette prints hebben zij zeg! Ook niet goedkoop (€55+) per legging maar als ik de reviews moet geloven zijn dit ook de beste leggings die je kunt vinden.

Ik ga maar weer eens speuren op Marktplaats!BlackMilk leggings, ik ben echt verliefd op de Galaxy print!

Reacties