Vriendschap: Kaartje sturen

Heerlijk vind ik het om een kaartje te ontvangen in de brievenbus, of dat nou de digitale brievenbus is of die voor in de tuin staat. Dat iemand aan mij denkt en de moeite neemt om een leuke kaart uit te zoeken en te versturen kan mijn dag echt helemaal goedmaken.


www.psychologiemagazine.nl heeft erg mooie E-cards (gratis) voor veel verschillende gelegenheden. Deze over vriendschap vind ik prachtig.

www.greetz.nl  heeft een leuke en handige app voor op de telefoon, je kunt adressen erin zetten, handig wanneer je zoals ik wel vaker een kaartje naar dezelfde persoon stuurt.

Wil je helemaal zelf een kaart ontwerpen dan moet je echt eens een kijkje nemen bij www.poobies.nl. Ik heb daar voor beide zoons de geboortekaarten zelf ontworpen en besteld. De kerstkaarten van vorig jaar ook trouwens! Origineel en net even anders, daar houd ik van.
Je kunt altijd een gratis proefdruk krijgen, ook krijg ik regelmatig een kortingscode per mail, vandaar dat ik vorig jaar dus ook die kerstkaarten daar besteld heb :)
Reacties