DIY: Posters, quotes en tekstborden budgetversie (en gratis!).

 

Tekstborden met inspirerende quotes; ik krijg er maar niet genoeg van! Er zit nogal een verschil in prijs, afhankelijk van waar je het koopt. Het bord wat ik bij de Wibra voor €4,79 kocht, zag ik een paar weken later ook bij de Karwei in het assortiment, maar dan voor €14,95. Meer dan 10 euro verschil in prijs voor hetzelfde bord, bizar hè?

Maar omdat het assortiment van Action en Wibra toch wel erg van hetzelfde en niet echt vernieuwend is, ben ik op zoek gegaan naar een manier om dit zelf en nog goedkoper te kunnen doen. En die heb ik gevonden: Lang leve de free printables!
Er zijn veel verschillende te vinden, maar welke ik erg leuk vind voor de kinderkamer zijn de posters van Ouders van nu: Deze staan in het tijdschrift maar ook op de website, zodat je ze zelf kunt uitprinten. Gratis dus (afgezien van papier en inkt dan)! http://www.oudersvannu.nl/postertjes/?utm_content=

Voor R. heb ik deze twee uitgekozen voor zijn slaapkamer, met washitape vastgeplakt voor een speels effect, maar inlijsten kan natuurlijk ook.

Ook ben ik gewoon zelf gaan experimenteren: Een fotolijstje van Action (€0,89) en in Word een tekst getypt met een leuk lettertype; printen, op maat knippen en klaar is je gepersonaliseerde inspirerende quote!
Ook ideaal om cadeau te geven natuurlijk; het is heel persoonlijk, het is met liefde uitgezocht en gemaakt en je hebt maar weinig kosten.
Love this shabby chic printable that says, "Love you!"  Two sizes too!  5x7 and 8x10 www.livelaughrowe.com #printable #shabbychic

Nog een leuk adresje voor free printables is de site van livelaughrowe.com. Voor elke feestdag staat er wel een leuke printbare poster op! http://livelaughrowe.com/shabby-chic-printable-love/

Reacties

Tanja zei…
Leuk idee voor een low budget cadeautje!