Mijn favoriet: Flamingo's!

Ik ben dol op flamingo's, mijn dierentuin bezoek is niet compleet als ik niet even bij de flamingo's gekeken heb. Ik ben nou eenmaal dol op roze ;)
Ik heb het dan ook erg getroffen, want laat de tropische print en dan met name de flamingo nou net helemaal hip en trendy zijn! Niet alleen voor in je interieur, ook in de mode en dan met name de accessoires. Daar wordt je toch vanzelf al vrolijk van? Ik wel, dus kom maar op met die ananassen, palmbomen en vogels! Lekker zomers.


Dit kussenhoesje met flamingoprint heb ik een tijdje terug al voor een klein bedrag weten te scoren bij de Zeeman (€1,99), maar er is nog véél méér te vinden, ik kijk mijn ogen uit! Mijn wensenlijst is behoorlijk gegroeid.


Wat dacht je van dit iPhone 5 hoesje, voor maar €1,99 bij miniinthebox.com, leuk toch? Het wordt ook nog eens gratis verzonden! Over 20 dagen heb ik 'm in huis als het goed is :)
undefined
Een leuk blouseje met all-over print
Van Doren Authentic
Supergave Vans 

En nog een variant



Mooi behang van Eijffinger. Leuk om in de wc te gebruiken, die staat ook nog steeds op de nominatie om opgeknapt te worden.

Tafelkleed Flamingo Zeeman
Sinds deze week hebben ze bij de Zeeman ook een tafelkleed voor €2,99! Past goed bij m'n kussen. Die ga ik zeker nog proberen op te halen.


Flamingo 2/set
Leuk voor in de tuin! 2 stuks voor €24,95, koop je hier.
Deze prachtige ketting van Luz is niet heel goedkoop, maar wel bijzonder mooi! €39,95 bij Wehkamp.




Reacties