Budgettip: Spotgoedkoop naar de sauna

Deze week beginnen de scholen weer in het noorden van het land, de vakantie is voorbij. Dus ook de vakantieplanning van yoga, in plaats van naar Emmen te moeten om de yogales te volgen is het nu weer gewoon in Coevorden.

En dat vind ik ergens wel heel erg jammer! M. van PESO4u geeft de yogalessen aan huis in Emmen in een yurt. Dat geeft meteen een heel andere sfeer, dat moet je echt een keer meegemaakt hebben! En nog mooier, ze heeft ook een sauna én een hottub waar we na afloop gebruik van mogen maken. 

Zó fijn, dat is pas echte ontspanning, dan lukt het me wel te relaxen :) De laatste keer zijn we heel asociaal nog twee uur blijven plakken na afloop van de yogales, het was zó lekker in de hottub, dat kletst echt heerlijk hoor, dan vliegt de tijd voorbij. Maar helaas was dat voorlopig de laatste keer.

Ergens is het ook wel fijn, ik hoef me niet te haasten op woensdag en kan de kinderen nog naar bed brengen, er is nu namelijk ook een les van 20.40 tot 21.40 uur in Coevorden.

De sauna, ik ben nog nooit als volwassene in een openbare sauna geweest. Vriendinnen M. en A. zijn er erg enthousiast over, mijn moeder ook.
Toch is het wel even een drempel die je over moet denk ik, om naakt te zijn te midden van zoveel vreemden. Natuurlijk zijn er ook badkleding dagen, misschien is dat een idee om mee te beginnen.

Ik kwam namelijk een fantastische aanbieding tegen van Veronica magazine, daarmee kun je voor €9,95 per persoon naar Thermen Bussloo! Ik heb nog een kortingsbon, daarmee is de entree voor de tweede gratis, maar dit is nog veel voordeliger, want de reguliere entree is €32,50.


Spotgoedkoop naar het beste wellnessresort van NederlandBeste Debbie‚ 

Ben jij klaar voor ultieme ontspanning tegen een absolute stuntprijs? Dan heeft Veronica Magazine een topaanbieding voor je. Als lezer boek jij nu een dagticket voor Thermen Bussloo voor slechts €9,95 (normaal €32,50). Met meer dan vijftien verschillende sauna’s, een zonnige ligweide en verschillende restaurants niet voor niets al drie jaar op rij uitgeroepen tot het beste wellnessresort van Nederland. 

Boek nu snel, want OP=OP! 

Vriendelijke groeten,

Team van Veronica Magazine

*Exclusief €0,70 boekingskosten per ticket. 

De entreetickets zijn geldig t/m 18 dec. 2015


Je boekt het hier, graag gedaan ;)

Reacties