DIY: Medaillekast


DIY herinneringen-kastje voor m'n hardloop memorabilia. In enkele minuten klaar; zo simpel, dat ik dit niet eerder bedacht heb?
Het kastje kocht ik bij de Action (standaard assortiment, te vinden bij de kastjes en tekstborden e.d.), aan de onderzijde heb ik haken geschroefd voor de medailles; klaar!

Alle startnummers en medailles van de gelopen wedstrijden heb ik bewaard en lagen weggestopt in een doos, want wat moet je er toch mee? Weggooien vond ik dan ook wel weer zonde.
Nu heeft het een plek in de slaapkamer gekregen; als reminder aan mijzelf tot wat ik in staat ben, zodat ik wat vaker stil sta bij wat ik wél kan. 😉 Ik was alweer vergeten dat ik ooit geïnterviewd ben voor de Hoogeveensche Courant over mijn deelname aan de Cascaderun, leuk om eens terug te lezen.

Ook leuk om cadeau te doen aan een sporter; budget maar wel over nagedacht, nietwaar?
Ik hou van cadeaus waar duidelijk over nagedacht is of het bij je past, al dan niet zelfgemaakt. Liever een goedkoop cadeau waar duidelijk tijd in geïnvesteerd is (in het bedenken, maken of opzoeken) dan een envelop met geld.

Reacties