DIY: Opbergkast voor LEGO poppetjes (van een wijnkistje!)Wij zijn thuis helemaal into het spel LEGO dimensions voor de PlayStation. De kinderen vinden het prachtig, vriendlief en ik spelen het zelf ook wel als de kinderen op bed liggen ;) Ja echt. Als je The LEGO movie kent weet je dat er veel humor in zit, veel grapjes voor volwassenen.

Je hebt verschillende personages, poppetjes die je koopt in de winkel, thuis in elkaar zet en op de zogenoemde Toypad zet; en dat poppetje ben je dan in het spelletje.
Geweldig, echt. Van Scooby Doo tot Ghost Busters en van The A-team tot The Simpsons; voor vriendlief en mij is het ook erg veel jeugdsentiment.Het is niet een erg goedkope hobby, maar het spel is al enige tijd op de markt en bij verschillende filialen van Intertoys flink afgeprijsd. Zo kwamen we er ook mee in aanraking, in de koopjeshoek van Intertoys! De kinderen sparen zelf voor nieuwe poppetjes, hebben met Sinterklaas en Kerstmis enkele gehad en het is ook een leuk cadeau om voor een behaalde mijlpaal te geven.

Inmiddels hebben we een behoorlijke collectie opgebouwd en was de letterbak die ik er eerst voor gebruikte niet groot genoeg meer. Daar kunnen we toch zelf wel iets voor maken?
Het kwam er maar niet van, totdat ik deze wijnkist vond. Perfect qua afmeting, alles past er precies in! Van de deksel van de kist hebben we de legplankjes gezaagd, de gleuven zaten er al in op precies de juiste afstand.

Alles staat netjes bij elkaar, mooi overzichtelijk en op de juiste hoogte voor de kinderen om het zelf te kunnen pakken. Ik ben er blij mee!

Reacties

Wat heb je dat slim opgelost! En nog budgetvriendelijk ook. Superleuk ook om te zien. Zo hebben de legopoppetjes een mooie plek.
Debbie zei…
Dank je wel voor je reactie! Soms kan het zo simpel zijn hè? :)