Mijn ondergoed deze week: Anni Rolfi uittesten


Er lag een briefje in de brievenbus; de postbode had mij gemist. Dat kan, wij zaten namelijk in Frankrijk vorige week, een midweekje even ontspannen. Dat was zalig!

Afijn, een pakketje? Ik had niets besteld, wat zou het dan kunnen zijn?
Afzender Ten Cate B.V., dat verduidelijkte het nog steeds niet echt. Ten Cate is toch van het ondergoed?
Wat blijkt, ik ben uitgekozen om ondergoed van de lijn Anni Rolfi uit te testen voor hettestpanel.nl. Superleuk! Daar had ik me enkele weken geleden voor aangemeld, maar dat was me alweer ontschoten.Nooit geweten ook dat Anni Rolfi ook van Ten Cate is, ik loop er eigenlijk altijd zo aan voorbij in de Kruidvat (het is het merk ondergoed wat Kruidvat verkoopt) maar zou wel Ten Cate kopen als dat er is. Onbekend maakt onbemind in mijn geval.

Ik heb uit 3 van de lijnen wat gekregen; een slip uit de bodycontrol lijn, een hemdje plus slip uit de kant collectie en een short plus hemd uit de katoen collectie.

Hemden draag ik normaal nooit, maar het witte hemd blijkt heel handig te zijn onder het net wat doorschijnende witte t-shirt wat ik heb. En het rode hemdje was prima te dragen onder een singlet met wat grote armsgaten met 23 graden. Geen ongemakkelijke inkijk op mijn beha en een leuk kleuraccent, dat rode.

Ik ben er zeer over te spreken, het is heerlijk zacht katoen met een beetje elastaan voor een goede pasvorm. Alle gebruikte materialen zijn duurzaam en eerlijk geproduceerd, +10 punten wat mij betreft. Er zit een wasvoorschrift bij; max 40 graden wassen en liever niet óf op lage temperatuur in de droger (verschilt per serie: kant/katoen/corrigerend).
Ach, zodra de zon schijnt hang ik alles buiten te drogen, dus dat is geen probleem in mijn geval.

Conclusie:

Zou ik het zelf ook kopen nu? Als ik wat nieuws nodig heb zal ik zeker dit merk in overweging nemen; het zit prima, er worden duurzame materialen gebruikt en het is ook aantrekkelijk geprijsd (niet erg duur én nu in de aanbieding bij Kruidvat met 25% korting).

En lijkt het jou ook leuk om gratis nieuwe producten testen? Meld je dan ook aan bij hettestpanel.nl, maak een profiel aan en schijf je in op de producten die je wilt testen. Succes!

Reacties

Ansi zei…
Draag al jaren de slips van AnniRolfi.
Was zeer tevreden tot de laatste aankoop. Men gebruikt nu andere elastiek. Deze wordt hard en plooit dubbel na een wasbeurt. Jammer ,maar dit lijkt een besparing. Ik koop ze niet meer.