Budget: Kringloop vondsten (+winnaar TOMS)


Kringloopshoppen doe ik graag; het is duurzaam, fijn voor de portemonnee (meestal dan) en je kunt er nog eens iets origineels op de kop tikken als je geluk hebt. Dat is het wel, een kwestie van goed zoeken en geluk hebben, bij de kringloopwinkels hier in de regio dan.
Ik nam mijn jongste zoon mee, hij mocht ook iets uitzoeken en vond drie erg leuke items voor €1,- per stuk.
Ik vond een tas, de reden dat ik naar de winkel ging en was blij verrast bovenstaande groene schoudertas te vinden van Camel Active/ Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar even googelen leerde mij dat dit merk o.a. bij Zalando verkocht wordt, deze tas kost nieuw €35,-. Ik betaalde €3,50 ervoor, hij is nog in nieuwstaat. Het is niet een sexy tas of erg onderscheidend, wel praktisch in gebruik en niet van (nep)leer maar van nylon. Vegan verantwoord dus 😊


R. heeft het verkleden helemaal ontdekt sinds er een klasgenootje kwam spelen die dit graag deed. Nu duikt ie ook zelf steeds in onze verkleedkist. Hij vond een mooi schild en een politiehelm, dat past mooi bij zijn politie-outfit.


Knutselen doet mijn jongste ook graag, hij is gek op armbandjes. Dit pakketje was nog compleet, hier kunnen we ons zeker een middag of wat mee vermaken.


Heel praktisch voor mij, een medicijndoos. Ik ben nogal een warhoofd en weet vaak niet of ik het nou wel of niet geslikt heb 's ochtends. Dit gaat veel stress schelen denk ik 😌

Kom jij ook wel eens bij een kringloopwinkel? Wat is voor jou de voornaamste reden hiervoor? Wat is het leukste wat je ooit gevonden hebt daar?

========================================================================

En de winnaar van de Clare V x TOMS & HappySocks winactie is.....:

Anne Kerssies!

Ik hoop dat ze jou wel passen. En dat er nog genoeg mooie dagen komen om ze te dragen dit jaar. 😁

Reacties