Budgettip: HappySocks bij Lidl!


Al enige jaren ben ik een groot fan van HappySocks. Die leuke, bontgekleurde sokken met soms echt briljante printjes, daar word je toch al blij van als je er naar kijkt?
Ik wel en ik heb de liefde enigszins over weten te brengen op mijn vriend die gelukkig dezelfde maat draagt. Zo kan ik het wat beter verkopen naar mijzelf, ik koop het voor ons samen 😂Natuurlijk kun je de allernieuwste collectie bestellen in de online shop. Wie het liever iets budgetvriendelijker heeft moet wat beter zoeken. Zo heeft Kruidvat af en toe wel HappySocks te koop, voor €3,99 per paar (normale prijs €9,-).  Ook bij Zeeman heb ik ze wel eens gevonden, voor €4,95; zelfs Action heeft een collectie gehad voor €2,50 per paar.


Een vriendin tipte me dat ze nu bij Lidl een cadeaubox van HappySocks hebben bij Lidl, hoe leuk is dat?! Drie paar sokken voor €12,99, ook erg leuk om iemand te geven natuurlijk, met het oog op de komende feestdagen.

Het thema is Halloween, daar moet je wel van houden. Ik vind het fantastisch, ik vind de limited editions ook erg cool. Zo kocht ik eens de Quentin Tarantino box voor mijn vriend, met kogelgaten en bloeddruppels als patroon. Wij zijn best wel fans van zijn films, vandaar.Paar 1 is mintgroen met spookjes.Paar 2 is roze met grafzerken.Paar 3 is zwart met gekleurde spinnenwebben.


Geweldig toch? Nu, ren naar de Lidl en haal ze gauw op. Je hebt ze in 2 maten. 36-40 en 41-46.

Oh enne, HappySocks heeft inmiddels ook sokken in kindermaten. Dus als je wilt matchen met je kind (twinning!), neem dan eens een kijkje hier.

Reacties