Review: Foto op canvas van Fotofabriek + winactieEnkele weken geleden kreeg ik een mail van Fotofabriek, of ik wel interesse had om een foto op canvas te testen en te schrijven over mijn bevindingen. Ontzettend leuk, dit is de eerste keer dat ik spontaan werd benaderd door een bedrijf voor een samenwerking. Daar ben ik dan ook best trots op 😏


Foto kiezen

Het lastigste van alles was het kiezen van welke foto ik op canvas afgedrukt wilde hebben. Ik koos voor een zwartwit foto van L. en mij. Deze foto is gemaakt in Utrecht, toen we een keer met zijn drieën op pad waren, zonder de jongste. Dat komt haast niet voor, dus dat was wel een heel memorabel moment. Plus hij liep aan mijn hand in plaats van te zitten in de voor hem zo veilige wandelwagen (die hadden we ook niet mee, dat terzijde), voor ons heel bijzonder!


Bestellen

Het bestelproces verliep erg makkelijk, ik hoefde natuurlijk ook alleen maar het formaat te kiezen en de foto in te laden. Het was even zoeken waar mijn adresgegevens in te vullen nadat ik mijn account aangemaakt had, dat was niet in één oogopslag te vinden.
Ik kreeg vlot, na enkele minuten, een orderbevestiging. Zaterdag heb ik de bestelling geplaatst, op woensdag is mijn bestelling verzonden en donderdag had ik de foto in huis. Handig ook dat je een track&trace code krijgt zodat je weet in welk tijdvak je thuis moet zijn.


Het canvas

De kleuren ben ik zeer tevreden over, de foto is gemaakt met een telefoon (iPhone 6S van vriendlief, die camera maakt goede foto's).
De lijst is recht, het canvas zit er prima om heen geniet. Ik snap alleen niet zo goed dat er een lijst met een opstaand randje gebruikt wordt, maar ik zie bij mijn andere canvasfoto's dat dat ook gebruikt is. Andere merken doen dat ook, dus zal het wel gebruikelijk zijn. Het ophanghaakje plus schroefjes werden er los bij geleverd, dat is aan jezelf om het op de juiste plek te bevestigen. 

Eindoordeel

Al met al ben ik tevreden. Voor een canvas als die van mij, 40 x 30 cm betaal je €21,95. Dat is een aantrekkelijke prijs voor gepersonaliseerde wanddecoratie vind ik. 
Het bestellen is eenvoudig en binnen enkele dagen heb je het in huis. De kwaliteit is goed, de kleuren en scherpte van de foto zijn uitstekend.

Winactie

Heb jij nou nog ook een leuke, lieve, ontroerende of grappige foto die je graag op canvas afgedrukt wilt hebben? Ik mag namens Fotofabriek.nl een waardebon van €15,- weggeven. Daarmee kun je bijvoorbeeld een canvas van 20 x 30 cm bestellen, of je hebt een leuke korting op een groter formaat. 


  • Zorg dat je mijn Facebookpagina geliked hebt
  • Tag onder het Facebookbericht iemand die deze actie ook leuk zal vinden
  • Laat onder dit bericht of het bericht op mijn Facebookpagina weten dat je meedoet.

Heb je alle drie de stappen gedaan? Top! Wie weet ben jij dan de winnaar op 11 november 🎉🙏

P.S. Ik hing mijn foto aan de muur, gegroepeerd zodat het mooi één geheel wordt. Je kunt natuurlijk ook een mooie schilderijenplank gebruiken, zoals deze van Ikea. Scheelt je gaten in de muur en maakt het makkelijker om eens te wisselen van foto/schilderij/quote/kunstwerk 😉

Reacties

Marian B zei…
Ik vind het een leuke foto, niet zo standaard. Zelf heb ik een leuke ondeugende foto van mijn twee kinderen, deze zou ik wel willen laten afdrukken op canvas. Doe dus graag mee.