Blijmakers: Prijzenpakket Instagram webshops (deel 1) 

Soms ben ik zo'n lucky bastard en win ik een heel toffe prijs. Ik deed mee met een winactie op Instagram van Happlify voor een pakket leuke hebbedingetjes van maar liefst 22 webshops en ik won! Dit zijn de items 1 t/m 11 en de webshops waarvan ik het kreeg, neem vooral eens een kijkje bij deze leuke sites voor een origineel (december)cadeautje. Enne, vergeet vooral jezelf niet als je zoekt naar cadeaus 😉1. Een poster met hert op papier gemaakt van olifantenpoep! Van maison KOOS, een conceptstore met een prachtige selectie van items van kleine labels die verantwoord geproduceerd worden. Zeker de moeite waard om eens eens rond te snuffelen op de website. Heel toevallig had ik zelf de posterhangers nog liggen, handig! Lekker kerstig, niet?
2. Hilarisch setje kaarten in neonkleuren van Studio Inktvis. Ik denk dat ik ze ga uitdelen aan mijn omgeving, zodat ze de kaarten naar mij kunnen sturen. 😂
De teksten had ik zelf kunnen verzinnen, dit is echt mijn humor.
Studio Inktvis doet me denken aan de expo winkels van vroeger, ken je ze nog? Met wenskaarten, washitape, mokken, sokken, mondkapjes, tassen en andere quirky items met grappige teksten kun je er leuke cadeautjes vinden.3. Mooie handgemaakte kralenoorbellen van Keshi studio. Bij deze webshop vind je oorbellen, armbanden en kettingen die in Nederland gemaakt zijn, zowel minimalistische als statement sieraden. Kijk echt even naar de kralenoorbellen, die zijn zo tof!4. Bijzondere oorbellen van resthout en gerecycled acryl van Studio Lanterfant. In haar Etsyshop vind je meer duurzame en opvallende sieraden.5. Een lipverzorgingsset van Bella Giornata, een webshop met natuurlijke verzorgingsproducten, voor binnen- en buitenkant & duurzame en gezonde lifestyle producten. Echt iets wat van pas komt deze winterperiode, wat extra aandacht voor mijn lippen. Zalig!6. Een plantentafel bouwpakket van houtmoed, helemaal compleet met lijm, schuurpapier en een kwast. Superleuk om zelf mee aan de slag te gaan en het staat erg leuk onder mijn plantenpotjes. Het is leuk om te spelen met hoogte met de planten in de vensterbank, deze DIY tafeltjes zijn bij uitstek geschikt voor kleine plantjes. Bij houtmoed vind je unieke woonaccessoires met een goed verhaal die eerlijk gemaakt zijn.7. Van La Misetó kreeg ik toffe houten kerstboomhangers à Matisse en een boeketje houten bloemen. Dit is uitgezaagd met een lasersnijder en is zelf te schilderen in de kleuren die jij wilt. Leuk hè, cadeautjes die je zelf nog kunt personaliseren. Neem zeker een kijkje in de webshop voor meer DIY knutsels en woonaccessoires.8. Bij Boef + Aap mocht ik voor €30,- wat uitzoeken in de webshop en dat was me toch lastig om te kiezen uit al dat leuks! Als je een cadeau zoekt voor eigenwijze, creatieve en actieve buitenkinderen dan moet je daar zeker gaan neuzen. Ik koos voor een zakmes voor Roan, het lijkt me erg leuk voor hem om mee om te leren gaan en aan de slag te kunnen.9.  Van Beau Accessoires kreeg ik een ketting met een edelsteen, een die erg toepasselijk is. Voor zelfliefde en zelfacceptatie, ik moet hem maar goed bij me dragen dus. Als je van edelstenen en edelsteensieraden houdt ben je bij deze webshop aan het juiste adres.10.  Ik hoef de komende tijd geen sieraden te kopen, ik kreeg zoveel moois! Van Jaylaa Jewelry kreeg ik deze leuke handgemaakte oorbellen van goldplated zilver met labradoriet. Als je zoekt naar een betekenisvol cadeautje in de vorm van een armband, oorbellen of ketting met edelsteen moet je zeker een kijkje nemen in deze webshop.11. Een Bento Box, ideaal voor lunches buiten de deur, kreeg ik van Roppongi. Dat is een webshop in Japanse producten, met mooie, bijzondere, grappige en handige hebbedingetjes uit Japan. Als je er ooit geweest bent en heimwee hebt of nieuwsgierig bent naar producten uit het land van de rijzende zon moet je echt eens een kijkje nemen bij deze webshop.

Het zijn zoveel mooie items die ik gekregen heb, die ik graag de aandacht gun die ze verdienen, dat ik er twee delen van maak. 
Later deel 2, met onder andere het kussen dat ik zo tof vond dat dat de reden was dat ik meedeed met deze winactie!


Reacties