Shoplog: Shoppen bij kringloopwinkel Het GoedHet kan weer, lekker snuffelen bij de kringloopwinkels. Van te voren even je afspraak plannen online, ik ging samen met een vriendin en we hadden een uur de tijd. 
Een uur blijkt erg kort te zijn als je ook dingen wilt passen, maar wat was het leuk om weer rond te kunnen zoeken naar mooie items die een tweede kans verdienen. Ik ben vooral goed geslaagd voor Liam met een jas, een trui en een blouse, maar heb voor mijzelf een mooie tussenjas en een perfect passende spijkerbroek gevonden. 

Kijk maar mee, het is echt de moeite waard om voor tweedehands te kiezen, niet alleen qua prijs maar ook vanwege de duurzaamheid van geen nieuwe grondstoffen hoeven gebruiken en de unieke items die je kunt vinden.

Een Icepeak tussenjas (softshell) voor Liam, €5,95. Kost nieuw tussen €40 en €60,-. Kwalitatief goed merk, dus ik verwacht dat ook Roan hier nog gebruik van kan maken over een paar jaar.Een katoenen blouse, volgens mij van een merk dat bij Takko verkocht wordt. Kostte €2,95, als je hem nieuw koopt betaal je zo'n €13,- tot €15,-. 
Houthakkersblouses vind ik erg leuk, ze staan Liam ook zo mooi. Leuke kleurencombinatie, geel/zwart in plaats van het standaard rood/zwart. En met capuchon, wat meer wil je nog van een blouse?Een katoenen sweatshirt van WE, voor €4,95, met een print van vogels. Kost nieuw zo'n €28,-. Liam vindt hem geweldig en draagt hem al 2 dagen nu, het is zijn nieuwe favoriete trui. 😁Voor mijzelf een LTB jeans die als gegoten zit en ook lang genoeg is, dat is best een zoektocht met mijn lengte van 1,84 m namelijk. Hij ziet er nog als nieuw uit en dat voor €7,95! Kost normaal zo'n €80,-.Nog iets voor mijzelf; een tussenjas van M&S mode, voor €9,95. Kost nieuw zo'n €60,-. Ziet en voelt als nieuw, niet te zien dat ie gedragen is. Hip patroontje ook hè?Broodtrommels van LEGO, voor €0,50 per stuk. Koopje, kosten nieuw €15,-. Deze trommels zijn natuurlijk supertof voor mijn grote LEGO fans.Een leuke waxinelichtjehouder, jaren 70 stijl van geglazuurd keramiek. Kostte €0,50. Staat erg leuk gegroepeerd met andere waxinelichtjehouders op een dienblad op de salontafel. Items die net even anders zijn, met karakter, daar hou ik van.

Reacties