Review: Boodschappen bestellen bij Crisp


Ken je de online supermarkt Crisp al? Wellicht heb je op social media al eens reclame er van voorbij zien komen. Ik was er erg benieuwd naar, knettervers en morgen in huis adverteren ze mee; toen ik hoorde dat je er vegan worstenbroodjes kunt bestellen was ik om. 😁

Ze hebben nu een leuke actie trouwens, je krijgt €15,- korting op je eerste bestelling in de app. Dus download de app en neem er eens een kijkje. Ik heb er heerlijke vegan producten gekocht die ik hier niet in de buurt kan vinden. Kijk maar mee:


Agroposta ken ik al wat jaren, ik vind hun limonade zalig, vooral de lavendel- en salie limonade. Ook goed te gebruiken in cocktails trouwens, op hun Instagrampagina delen ze lekkere recepten en toepassingen. Toen ik bij Crisp ijsjes tegenkwam van deze lekkere limonade heb ik deze natuurlijk direct besteld.


De Dutch Weedburger! Plantaardige burgers met zeewier uit Nederland. Zoveel over gelezen, nog nooit gegeten. Ik bestelde de burgers en de bijbehorende groene broodjes en ga met een van de 5 recepten van de website er een heerlijke maaltijd van maken.


King Oyster, koningsoester of Eryngii; de beste paddenstoel om shoarma van te maken. In de app van Crisp vond ik deze shoarmakit met paddenstoelen, kruiden, shoarmamix, een ui en een tomaat. Net zo makkelijk te maken als een bak shoarmavlees uit de supermarkt (dus ingewikkeld is geen excuus) en erg lekker.


Echte Brabantse worstenbroodjes! Ik heb ze nog niet gemaakt maar in de diepvries gedaan, ze waren niet erg lang houdbaar. Ik ben zo benieuwd wat Roan er van gaat vinden, hij is dol op worstenbroodjes; zal hij het verschil proeven? Lekker bij een bord soep of als lunch komend weekend.

Verder bestelde ik nog:

  • Vegan mozzarella van Nature & Moi, lekker op een zelfgemaakte pizza.
  • Margarine palmolievrij van The Flower Farm. Handig bij het maken van zoete baksels.
  • Mylk van Rebel Kitchen, een melkalternatief van kokosroom, cashewnoten, haver, hennep en zonnebloempitten. Weer eens wat anders dan de standaard havermelk die we thuis gebruiken.
  • Misopasta, wat een HEEL grote zak vol bleek te zijn. 1 kilogram misopasta, een goede smaakmaker waar ik de komende tijd veel mee aan de slag zal gaan 😏
  • Gehakt van Meatless Farm (en ik kreeg gratis een verpakking burgers van hetzelfde merk). Lekker en heel handig, precies zo te verwerken als rauw dierlijk gehakt. Zelfs mijn vriend, verstokt vleeseter vindt deze plantaardige variant een goede vervanger.
  • Dadelsiroop van Yogi&Yousef, zij verkopen de lekkerste dadels van Nederland vind ik. Deze siroop is een fijn zoetmiddel voor het bakken, voor in de havermout of op pannenkoeken.
  • Een bakje bramen en een bakje blauwe bessen, ze waren inderdaad knettervers.
  • Gefrituurde tofu. Tofu zoals je het bij de Chinees krijgt, lekker om eens te proberen.
  • En als extraatje een zak met 4 croissants (niet vegan), die vielen erg in de smaak bij mijn gezin. Ze zijn vergelijkbaar met de versgebakken croissants uit de winkel, zeker een aanrader dus.

Mijn oordeel

Natuurlijk hebben ze veel meer dan alleen plantaardige producten, maar het was erg leuk om producten te bestellen die ik hier in de winkel niet kan vinden. 
Het pakket werd geleverd door PostNL en dat ging prima. We kregen een tijdvak van 2 uur waarin het bezorgd zou worden en dat klopte. Ook de diepvriesproducten kwamen bevroren aan, dat is echt wel goed voor elkaar.
De belofte van knettervers maakten ze ook zeker waar, zo mooi ziet het verse fruit in de plaatselijke supermarkt er niet uit. 
Qua prijs zijn ze niet bijzonder goedkoop, maar ook niet duurder dan de Albert Heijn, Jumbo of Ekoplaza. De aanbiedingen zijn ook wel de moeite waard en ik vond het erg leuk 2 extra producten erbij te ontvangen, naast de €15,- korting op de eerste bestelling voor een nieuwe klant.

Conclusie: Zeer de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Ik ben niet gesponsord, ik ben gewoon enthousiast en deel dit graag 😄

Reacties