Blijmakers #21

1. Ik doe mee aan de mamaswap! Een ontzettend leuk initiatief van Kimberley, mama van Elara*. Een groep van 160 mama's gaat voor elkaar een pakket maken met daarin minimaal 5 zelfgemaakte items rondom het thema liefde. Bijzonder leuke opdracht en creatieve uitdaging, ik heb 4 weken de tijd om het pakket te maken, begin februari moet ie verzonden worden naar de mama van wie ik het lootje heb. Met Valentijnsdag gaan we allemaal het pakket uitpakken.

2. Ik heb een boek gewonnen van Hallo Paleo 2, niet voor mijzelf maar voor mijn oma. Ze is er heel erg blij mee, ze had nog nooit iets in haar leven gewonnen. Ik mag het boek ook een keer lenen natuurlijk :)

3. Ik heb een mooi pakket gewonnen van Sapph. De inhoud was een beha, string, kanten handschoenen, kousen, oogmasker, fles champagne, tas van Sappph, mini haarlak en droogshampoo en het tijdschrift Beau Monde. Helaas de verkeerde maat beha, maar dat gaat nog gefikst worden :)

4. Ik heb ook een diner voor 4 personen gewonnen bij het restaurant PUUR in Emmen. Eigenlijk was de prijs dat je met de kerstdagen kon komen eten, maar na mailcontact met het restaurant bleek dat een andere dag ook prima was. Dit omdat het met kerst ontzettend druk is en een rustige tafel lastig zou zijn. Fijn, dat mensen met je meedenken en dat ze zo flexibel zijn! We zijn vorige week zondag heen geweest, het was een groot succes. De kinderen hebben zich uitermate vermaakt, W. en ik hebben ons buikje goed rond gegeten.

5. S. stuurde een berichtje; of ik ook belang had bij een vrijkaartje voor Cowboys en Indianen, want ze kwam er zelf niet meer aan toe om heen te gaan dit jaar. Maar natuurlijk, mijn kinderen vinden het allebei fantastisch daar! Wat is het fijn om zulke mensen te hebben in je omgeving.

6. Ik heb €14,- uitgespaard aan postzegels door zelf alle kerstkaarten in Coevorden te gaan bezorgen. R. en ik hebben ze op zaterdag rondgebracht, het was heerlijk weer en we waren in amper 2 uur klaar. Goed bezig, nietwaar?

7. Dit jaar heb ik wel een kerstpakket gekregen van mijn werkgever. Ik was zeer verbaasd, omdat ik dat vorig jaar niet gehad heb en en totaal niet op gerekend had! Een heel mooi tapas-pakket, met allemaal lekkernijen en een mooie serveerplank. Erg attent.

8. Ik ben uitgekozen als tester voor Cewe, ik mag gratis een fotokalender maken én aan iedereen die interesse heeft kan ik een kortingscode geven, zo kun je zelf met 25% korting een fotokalender maken.

9. Ik heb besloten dat ik vaker uitspreek wat ik voel. Het is soms wel spannend, (hoe zal de ander er op reageren? Word ik niet te opdringerig?) maar het voelt goed om te doen. Authenticiteit; een mooi streven. Echt jezelf zijn, ik geloof dat het me steeds meer lukt.

10. We hebben 5 tassen vol met kleding gekregen voor de jongens van J., kleding die haar zoon te klein is. Ze heeft een heel goede smaak, we kunnen weer een flinke tijd vooruit met de mooie blouses en shirts. Ook zat er een heel mooie zwarte wollen winterjas in voor mij in exact de goede maat (en die wilde ik al zo graag voor de komende winter..!).

11. Ik heb een kerstpakket gemaakt voor iemand die het goed kon gebruiken en dit op de weggeefhoek gezet. Het was bijzonder om dit aan een vreemde te geven, het was iemand die van niks wist toe ik bij haar voor de deur stond, ze was namelijk opgegeven door een ander. Verbouwereerd heeft ze het pakket aangenomen, ze was er wel blij mee hoorde ik achteraf.

Het meest fantastische vind ik dat meer mensen geïnspireerd zijn door mijn actie en oproep en zelf ook een pakket hebben gemaakt om weg te geven.
Prachtig! Samen maken we de wereld een beetje mooier <3

Reacties