Blijmakers #24: Fotoverslag van dingen waar ik blij van word

Ik was ooit begonnen met het opschrijven van de dingen die mij blij maken 3 jaar geleden, omdat mijn depressie mij laat geloven dat er niets moois is in deze wereld. Reken maar dat er héél veel moois is, je moet het alleen wel zien en ervoor open staan. 
Het is een goede oefening in dankbaarheid, gelukkige mensen zijn dankbaar met wat ze hebben; de remedie tegen depressie zou je zeggen.
Ik heb het een jaar lang vol gehouden, mijn #blijmakers opschrijven; het is langzaamaan wat verwaterd.

Maar deze week gaat het niet zo lekker allemaal én is mijn therapie geannuleerd; een goed moment om te kijken naar de fijne en mooie dingen in mijn leven. 

Waar ik blij van werd de afgelopen weken:1. Op stap met mijn gezin, naar Wildlands. We hadden ook nog eens het geluk het die nacht geboren olifantje te zien! 
🐘


2. Hoe mijn oudste zoon intens geniet van iets kleins als naar de containerterminal fietsen om naar de goederentreinen te kijken.


3. Tijdens het hardlopen zomaar een gedumpte struik rododendron vinden op nog geen kilometer van mijn huis. Die ging dus mee natuurlijk! 


4. Met de bingo won mijn moeder een waardebon voor paramotor vlucht, datzelfde heb ik als verjaardagscadeau gekregen van ze afgelopen jaar. Ik ga weer de lucht in!


5. Ik kreeg een mailtje van een bedrijf of ze mij ook vrijblijvend wat producten mochten opsturen. Superleuk! Ik kreeg een mooie roodgeblokte theedoek met daarin een pakje meergranen brood (soort roggebrood) en 3 proefverpakkingen appelstroop. Veganproof!

Ik at courgettesoep, dat was lekker met het roggebrood met appelstroop en pompoenhummus. Vreemde combinatie, I know. Maar verrassend lekker.


 6. Bij de plaatselijke kringloopwinkel vond ik vandaag een paar prachtige pareltjes. 
  • Een grote grondplaat van LEGO €5,-
  • Vegan (!) kookboeken, €2,- en €1,-
  • Mooi donkergroen H&M Consious collection hemdje €3,-
  • Expresso top €5,-
  • Dolcis sandalen €3,50.

7. Deze foto krijgen van mijn schatjes.
 💟 

Reacties