Soundwave poster van PosterTime + kortingscode


Met een winactie op Instagram van interior_of_jose en PosterTime won ik een te gekke soundwave-poster! Ik moest even doorgeven welk nummer ik wilde gebruiken en welke kleur mijn voorkeur had en dit is het resultaat geworden. Dat staat te gek naast de poster die ik in februari al eens won bij PosterTime. 😁Een geluksvogel ben ik en ik ben inmiddels fan van de toffe posterontwerpen van PosterTime. Zo staat de maanstand-poster ook zeker op mijn lijstje, ik zou wel graag zo'n poster willen van de maandstand van het moment dat de kinderen geboren werden of die van de dag dat vriendlief en ik elkaar ontmoetten 17,5 jaar geleden.

Het is natuurlijk een super origineel kraamcadeau, verjaardagscadeau of huwelijkscadeau.
Met de kortingscode WIN-15 kun je met 15% korting een poster bestellen!
N.B. De code werkt tot 16 mei, dus niet te lang wachten. 😉

Wil je ook een ode aan jullie liefde, de kinderkamer opleuken of een origineel cadeau uitzoeken? Neem dan zeker een kijkje bij PosterTime.

P.S. De lijsten kocht ik bij Action trouwens, de 40 x 50 cm lijst met passe-partout kost €5,99 en daarin komt de poster mooi tot zijn recht.
P.P.S. We hebben eindelijk een nieuwe eettafel, gemaakt van gerecycled hout ( de tafel was eerst een Indonesische vissersboot) plus nieuwe eettafelstoelen! Ik ben er zeer content mee, wat een ruimte, heerlijk. Wat vind je ervan?

Reacties