Shoplog: Shoppen bij het Goed II


Na maanden niet in winkels behalve supermarkten geweest te zijn ben ik deze maand voor de tweede keer al bij de kringloopwinkel Het Goed in Emmen geweest. Dat komt, toen het bericht kwam dat de winkels open gingen op afspraak voor 2 personen hebben mijn vriendin Hilde en ik direct een afspraak geboekt voor over een paar weken. Later werd het versoepeld en mochten er meer mensen op afspraak terecht en hebben we ook een afspraak voor de volgende dag gemaakt. Dat was waarover ik de eerste shoplog schreef, ook toen ben ik goed geslaagd. Maar deze afspraak stond nog, dus gingen we 2 weken later weer lekker een uur rondneuzen in de kringloopwinkel. 

En ik heb weer leuke items gevonden! Bovenstaande schoenen voor Liam, het kind draagt al maat 37 inmiddels (!), van Adidas en echt als nieuw, zonder gebruikerssporen. Kostte €9,95, niet goedkoop voor een kringloop maar voor nieuwe schoenen een schijntje.


Een grote witte, nou ja crèmekleurige, bloempot. En echt groot, diameter 30 centimeter! Hier was ik al een tijdje naar op zoek, ik heb een leuke palmsoort die zo groot is dat ik hem in een plastic pot voor buiten heb staan. Het voldoet prima, maar valt wel uit de toon bij de rest van mijn witte bloempotten. Nu heb ik alles in 1 kleur, precies zoals ik het graag wil hebben. Ik betaalde €4,95, niet duur voor zo'n grote pot, toch?Ik kwam deze bak tegen, er zit een sticker onder van Ikea. Of het ook bedoeld is waar ik hem nu voor gebruik weet ik niet, maar ik heb hier de grote witte pot met de palm in gezet. Het is nu dus een ombouw van de bloempot en maakt dat de plant net wat hoger staat en beter tot zijn recht komt.Een bladmuziekstandaard gevonden, ik betaalde er €7,50 voor. Ik heb een tijdje gitaarles gevolgd en wil dit toch wel weer oppakken wanneer dit kan, deze standaard voor mijn map met muziek is dan wel praktisch. En hopelijk een extra zetje om toch door te zetten met oefenen. 😏En wat vind je van deze prachtige bontgekleurde handmat, van de serie van H&M fashion against aids. Prachtig dik katoen met mooie print, voor €2,95 vond ik het een koopje.
En als laatste vond ik voor mijzelf nog een mooie blouse van Cream, gemaakt van het duurzame materiaal tencel. Dubbelop duurzaam dus, tweedehands en een duurzame stof. Hij was niet goedkoop, €14,95, maar nog als nieuw en kost nieuw €49,95. Zo bezien scheelt het natuurlijk best wat.


Ik hoop dat ik je kan inspireren om ook eens voor tweedehands te gaan, als je goed zoekt kun je prachtige items vinden die als nieuw zijn een tweede leven geven én bespaar je ook wat in je portemonnee. En dat is ook fijn natuurlijk.

Reacties

Unknown zei…
Dat is echt goed geslaagd. Lijkt me leuk om je blog te delen op de Facebookpagina van de winkel die jij bezocht. Mag ik vragen welke winkel je bent geweest.

Hoor het graag.
Annet namens Het Goed kringloopwarenhuizen
Debbie zei…
Hoi Annet, wat leuk dat mijn blog jou heeft weten te bereiken! Tof dat je het wilt delen, ik was bij Het Goed in Emmen.
Groet, Debbie