Review: Phytosun verstuiver Pietra


Geuren kunnen een positieve invloed hebben op lichaam en geest, ik ben daar wel gevoelig voor.
Ik mag graag wierook branden ter ontspanning tijdens yoga, ik kan erg gelukkig worden van een heet bad met geurende olie erin en wie gaat er niet watertanden bij de geur van vers gebakken brood?

Review


Ik werd benaderd door Viata, een online apotheek, of ik ook enkele producten van hen wilde testen in ruil voor een review. Nou, heerlijk! Ik heb drie fijne verzorgingsproducten gekozen, waaronder een verstuiver plus essentiële olie van Phytosun.

Verstuiver, lamp en woonaccessoire

De verstuiver lijkt op een blok marmer op houten pootjes, als woonaccessoire misstaat ie zeker niet in mijn woonkamer. Er zit led verlichting ingebouwd, wat geleidelijk van kleur kan veranderen, of wat je in je favoriete gekozen kleur kunt laten branden. De lamp is afzonderlijk te gebruiken van de verstuiver, handig!

Werking

Het werkt heel simpel, je giet voldoende water in de verstuiver, doet er maximaal 10 druppels essentiële olie in en kiest het programma wat bij je past op dat moment.

  1. Constante verneveling
  2. Verneveling voor 1 uur
  3. Cyclische verneveling: 30 seconden aan, 30 seconden uit, 2 uur lang

Video

Filmpje van de verstuiver in werking! Het is even wennen hoor, mezelf terug te horen 😏Oordeel

Ik vind het heerlijk, het geeft me het ontspannen-in-de-sauna-gevoel. Kan ik er beter door slapen? Nou ja, daar heb ik medicatie voor, dus dat is lastig te beoordelen. 
Maar het kan mij wel in een meer ontspannen staat brengen, dus voor mij werkt het wel. Ik ben zeer benieuwd naar de andere oliën en hun effect; citrus en rozemarijn zouden opwekkend zijn en tegen concentratieproblemen kunnen helpen. Laten we die dus zeker eens proberen 😁
Ik vind het als woonaccessoire op zich ook een mooi item, het is erg leuk dat het óók als sfeerverlichting te gebruiken is. Dat alles maakt het zijn prijs wel waard.

Diffuser of verstuiver?

Ik heb het in het filmpje ineens over een diffuser. Dat komt, woensdag kwam het pakketje binnen en pakte ik het uit. 
R. had een vriendje te spelen en dat vriendje vroeg wat dat was, dat apparaat wat ik aan het uitpakken was en een plekje gaf in de woonkamer.
 
"Een verstuiver, voor een lekkere geur in huis", zei ik. 
"Oh, ik dacht dat dat een diffuser was. Die heeft mijn moeder ook", zei de jongen.
Ik moest erg lachen. We hebben het natuurlijk over hetzelfde product, alleen noemen we het anders.

Vraag

Zou het ook iets voor jou zijn, een diffuser? Hou jij ook zo van geurkaarsen en/of van wierook? Heeft geur op ook invloed op jouw humeur/stemming? Dan kan ik je dit zeker aanraden.

N.B. Voegt de video ook iets toe aan de blog of kan ik mijn gehakkel beter achterwege laten? 😋
Laat het me weten!

Reacties