DIY: Schoenenrek van fruitkistje


Van oude fruitkistjes kun je van alles maken, ik maakte er al eens een salontafel en een tv-meubel van bijvoorbeeld. Nu maakte ik er een schoenenkast van, handig voor beneden in de garderobe.

De fruitkistjes die ik heb zijn ook echt gebruikte exemplaren, de een wat meer dan de ander. Ik heb op Marktplaats iemand in de regio gevonden die gebruikte fruitkistjes verkocht en voor een paar euro enkele kistjes overgenomen.

Ik zocht het mooiste exemplaar eruit en haalde van een ander (minder mooi) kistje een lange zijkant eraf. Met de achterkant van de hamer kun je met beleid prima de spijkers loswrikken.
Deze planken heb ik in het midden van de kist bevestigd, ik schroefde ze vast. Tadaa! Zo simpel kan het soms zijn.

Zo staat de boel wat beter geordend bij elkaar en hoef ik me niet meer te ergeren aan rondslingerende schoenen. Nu nog iedereen aanleren dat ze de schoenen in de kast zetten, in plaats van in de buurt ervan.
😅

Reacties