Blijmakers: Prijzenpakket Instagram webshops (deel 2)



En zoals beloofd, deel 2 van het overzicht van de fantastische prijzen die ik won met een winactie op Instagram van Happlify. Het was een giveaway voor een pakket leuke hebbedingetjes van maar liefst 23 webshops en ik won! Deel 1 t/m 11 vind je hier. Dit zijn de items 12 t/m 23 en de webshops waarvan ik het kreeg, neem vooral eens een kijkje bij deze leuke sites voor een origineel (december)cadeautje. 
Enne, vergeet vooral jezelf niet als je zoekt naar cadeaus 😉





"In Nederland zitten we gemiddeld 34 dagen per jaar op onze mobiele telefoon!"
 Schrik je daarvan? Dat kan anders!

Met de Digital Detox van Happlify maak je meer rust in je hoofd, echte connectie, meer creativiteit en geluksmomentjes. Je pakt op persoonlijk niveau je digitale leven aan, het levert je direct méér tijd op die je kunt besteden aan véél belangrijkere dingen.

52 weken krijg je een tot in de puntjes verzorgde weekmail met daarin een onderwerp helder uitgelegd, voorbeelden, handige printables, video's en praktische tips die je meteen toe kunt passen en weinig tijd kosten. Nu tijdelijk extra goedkoop, nu is het moment om jezelf dit cadeau te doen. Ik ben erg benieuwd, per 1 januari gaat de detox beginnen.



13. Van Gekkiggeit kreeg ik hilarische items, een vaantje "shake your pompons" die een leuk plekje in de gang kreeg en een tegeltje met wijsheid "go bananas". Deze items brengen meteen een glimlach op je gezicht, nietwaar? Kijk vooral in de webshop voor meer grappige items voor in huis.



14. Studio Urf & Ogel maakte een prachtig familieportret van ons (inclusief katten!). Heel handig, ze maakte het op basis van de foto's in mijn Instagram feed, ik kreeg een proefexemplaar per mail en kon zelf wijzigingen aanbrengen. Ik vind hem superleuk geworden en hij heeft een plekje gekregen aan mijn kunstmuur. Voor portretten, posters en kaarten moet je echt eens een kijkje nemen in de webshop.



15. Van Applepiepieces kreeg ik een leuk setje van goudkleurige oorbellen en een kettinkje en een handig bloc met to-do-lijstjes. Bij deze webshop vind je lieve sieraden en bijzondere cadeautjes. 



16. Bij Hannehaves mocht ik 3 paar oorbellen uitzoeken en koos ik voor zwarte schelpjes, mandala's en wereldbollen. Bij Hannehaves vind je leuke bohemien ringen, oorbellen, armbanden en kettingen, vrolijk en lekker hippie-style.



17. French beauty stuurde mij een heerlijke bodyolie en een droogshampoo op, heel fijn. Neem zeker een kijkje in de webshop als je houdt van beauty- en verzorgingsproducten. FrenchBeauty specialiseert zich in originele producten uit Franse apotheken.



18. Handmade by sjiek gaf me een leuk zilverkleurig armbandje met sterren en een waardebon van €10,- om te besteden in de webshop. Ik mag dus nog even neuzen en een sieraad of accessoire met korting bestellen. Ik heb al wat leuke tasjes gezien. 😀



19. Esgii sloffen had voor het prijzenpakket een setje babysloffen ter beschikking gesteld. Maar na het bekijken van mijn Instagramfeed stuurde ze mij een bericht, "ik maak jou volgens mij niet blij met babysloffen denk ik?". Ik mocht een setje sloffen uitzoeken voor Liam, ondanks dat die dubbel zo duur waren als de babysloffen, hoe lief is dat?! Het is een kerstcadeautje voor Liam, ik denk dat hij heel erg blij gaat zijn met zijn handgemaakte warme vilten sloffen. 
Neem zeker een kijkje in de webshop, je vindt er sloffen voor jong en oud, duurzaam en handgemaakt in Mongolië. 



20. Van Benikhip.nl kreeg ik een mooie roze dopper (ik ben dol op Doppers en heb al een hele regenboog aan kleuren), de thermosvariant. Handig! Zo blijft mijn drinken extra lang warm of koud onderweg. Bij BenIkHip vindt je naast Doppers in alle kleuren leuke hippe kinderspullen zoals (koel)tassen, strijkapplicaties, kinderkameraccessoires en cadeautjes.



21. Interior delights stuurde mij een lieve poster op, deze kreeg een mooi plekje op Liam zijn kamer. Bij Interoir Delights kun je terecht voor interieuracccessoires als vazen, kandelaars, poster en keukentextiel. Er is genoeg te vinden voor veel verschillende woonstijlen, zeker waard om eens rond te kijken.



22. Van Girlystuff kreeg ik een waardebon van €30,- om zelf wat uit te zoeken op de website. Dat was erg leuk, ze is gespecialiseerd in items uit Thailand, daar ben ik zelf vorig jaar december geweest en het was een feest van herkenning. Ik heb 4 tasjes gekozen; twee kleine buidels die handig zijn voor knikkers of Pokemonkaarten, een tasje precies op maat voor een Dopper en een tasje groot genoeg voor portemonnee, telefoon en sleutels. Handgemaakt in Thailand en uitgezocht door Margaret van GirlyStuff, naast tasjes vind je in de webshop ook harembroeken, sjaals en sleutelhangers.



23. Van Bastaa retrostoffen kreeg ik het prachtige okergele kussen met bloemen en eigenlijk was dit kussen dé reden dat ik meedeed met de winactie. Ik vind het kussen zó tof! En hij past perfect in mijn interieur, vind ik. Bij Bastaa! vind je handgemaakte kussens, tassen en accessoires gemaakt van vintage retrostoffen, origineel uit of met een knipoog naar de jaren zeventig.

Leuk dat je mee las met me, ik hoop dat ik je hebt kunnen inspireren een kijkje te nemen bij een van de toffe webshops.

💚

Reacties

Nogmaals heel veel plezier met de Dopper Debby, gr Angelique
Hele fijne Feestdagen
Heel erg leuk om allebei de delen te lezen! Dankjewel voor de mooie woorden!
En dat van het kussen snap ik helemaal: ik heb er ook twee van in huis ;)